пʼятницю, 3 квітня 2020 р.

Підсумки виставки-конкурсу


Перемога - дистанційно, нагороди – поштою. Юні вокалісти з ...



За результатами участі  в міській онлайн виставці-конкурсі педагогічних технологій «Калейдоскоп освітянських ідей» (наказ управління освіти від 01.04.2020 №068) на розгляд членів журі були представлені  матеріали ЕБГ "Гармоныя" в номінації «Освітня діяльність в закладі»: секція «Опис досвіду роботи» - 1, секція «Розробка уроку, заняття» - 2; в номінації «Методичний захід» - 1.
В секції «Опис досвіду роботи»: високий рівень представлення технологій реалізації інноваційного досвіду та його результативність - Тимощенко О.С., ЗД з НВР (І місце); в секції  «Розробка уроку, заняття»:  використання завдань, пов'язаних із формуванням ключових і предметних компетентностей, спрямованих на формування цілісності знань - Єгорова І.П., учитель початкових класів (І місце), Рубан А.В., учитель англійської мови (І місце). В номінації «Методичний захід»: орієнтація  педагогічного  колективу  на творчу інноваційну діяльність, спрямованість на  підвищення  професійної майстерності педагогів – Тимощенко О.С., ЗД з НВР ( І місце). За результатами роботи журі було відзначено спрямованість матеріалів на вирішення завдань опорного закладу освіти, використання діяльнісного, особистісного, компетентнісного підходів та перспективність у наслідуванні.
Посилання на виставкові матеріали. Режим доступу: https://sites.google.com/view/kaledockop-osvit-idey/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%8F

Немає коментарів:

Дописати коментар