понеділок, 6 квітня 2020 р.

Педагогічний олімп

Запрошуємо 5 квітня на безкоштовний майстер-клас з Людмилою Мельник!
Щорічно методичними смаколиками вчителів гімназії цікавиться педагогічна спільнота та батьківська  громадськість  під час традиційного місячника педагогічної майстерності. У 2019-2020 році формат проведення даного заходу було змінено на фестиваль майстер-класів «Педагогічний олімп», куди запрошувались фасилітатори з числа методистів Науково-методичного центру, керівники ММО, вчителі – предметними ЗЗСО, представники ради ЕБГ «Гармонія». З лютого по березень загалом було проведено 9 майстер-класів:

-          «Візуалізація навчання за допомогою мобільних технологій на уроках зарубіжної літератури», Тимощенко О.С. ЗД з НВР, учитель зарубіжної літератури.
-         «Використання інтерактивних методів навчання», Топчій Л.А. ЗД з НВР, учитель біології та основ здоров`я.
-         «Впровадження інноваційних технологій для реалізації діяльнісного підходу на уроках біології», Коток Л.М. учитель біології.
-         «Розвиток критичного мислення та комунікативної діяльності під час роботи з художнім текстом», Запорожан О.П. учитель російської мови та літератури.
-         «Використання технології критичного мислення на уроках зарубіжної літератури»,  Сєрік Н.І. учитель російської мови та літератури.
-         «В мнемотехніку граємо - дітей мові навчаємо», Гончаренко В.І. учитель початкових класів.
-         «Застосування методу проєктів на уроках технологій та трудового навчання. Виготовлення святкової листівки-плакату до Дня закоханих»,  Перфильєва Л.В. учитель образотворчого мистецтва.
-         «Лінгводидактичні основи роботи зі словом в початкових класах», Собакіна Л.М. учитель початкових класів.
-         «Методика входження в картину», Білянська С.С. учитель початкових класів.

Практичні заняття відзначилися передачею концептуально нових ідей авторських педагогічних систем.

Немає коментарів:

Дописати коментар